Selecteer afbeeldingsstijlen: Kleurrijk | grafiek | heelal | Veranderend licht | Poly | Dromerig | Stripes

Your browser does not support the canvas element.
Your browser does not support the canvas element. Kan niet opslaan? Klik hier
Vooraf ingestelde afbeeldingssjablonen van kleurrijke stijl - (Meer stijlen?)
Background Image Preset 1
Background Image Preset 2
Background Image Preset 3
Background Image Preset 4
Background Image Preset 5
Background Image Preset 6

Teksteffecten
Shadow 3D text Effect
Transparent Text Effect
Stroke Text Effect
Steroscopic Text Effect
Inset Text Effect
Light Text Effect
Stroke 3D Text Effect
Metal Text Effect
Light in Dark Text Effect
Back Light Text Effect

Snelle start
Klik op de knop "Genereren" om een ​​nieuwe willekeurige achtergrondafbeelding te genereren op basis van dezelfde instellingen of wijzig elke optie in de zijbalk links. Klik op de knop "Ongedaan maken" om de tekst te verwijderen. Vervolgens kunt u de tekstopties in de zijbalk links wijzigen en op de knop "Tekst toevoegen" klikken om de tekst nogmaals toe te voegen met nieuwe opties.
Stap voor stap handleiding

Maak unieke achtergrondafbeeldingen!

7 verschillende generators voor achtergrondafbeeldingen die u kunt gebruiken


Colorful Background Image Generator
  
Graphics Background Image Generator
  
Galaxy Background Image Generator
  
Changing Light Background Image Generator
  
Poly Background Image Generator
  
Dream Background Image Generator
  
Bars Background Image GeneratorHoe maak je verschillende uitstekende achtergrondafbeeldingen op basis van de kleurrijke stijl

Kleurrijke stijl achtergrondgenerator genereert unieke creatieve kleurrijke achtergrondafbeeldingen voor alle gebruiksdoeleinden met verschillende sjablonen en stijlen.

Beknopte handleiding - Genereer een kleurrijke achtergrondafbeelding in 5 stappen


1. Selecteer de afbeeldingsgrootte

Selecteer de afbeeldingsgrootte in de lijst met vooraf ingestelde afbeeldingsgroottes of u kunt de afbeeldingsgrootte aanpassen door op de vakken Breedte en Hoogte te klikken om een ​​nieuwe afbeeldingsgrootte te typen.

2. Selecteer een kleurtype

U kunt het "Kleurtype" veranderen in "Aangepaste kleur" en een favoriete kleur instellen, of de optie standaard laten als "Willekeurige kleur" en het programma zal de afbeelding genereren op basis van een willekeurige kleur.

3. Stel vorm, hoeveelheid en vormgrootte in

Door de opties "Shape", "Shape Amount" en "Max Shape Size" te wijzigen, krijgt u verschillende uitvoerbeelden. Probeer gewoon verschillende selecties en waarden, misschien vindt u enkele verbluffende resultaten.

4. Genereer de achtergrondafbeelding

Klik op de grootste knop "Genereren", de tool zou onmiddellijk een nieuwe achtergrondafbeelding op het canvas maken op basis van uw instellingen. Als u niet tevreden bent met de huidige afbeelding, kunt u op de knop 'Opschonen' klikken en een nieuwe afbeelding regenereren.

5. Sla de achtergrondafbeelding op

Er zijn 2 opslagknoppen onder het voorbeeld van de gegenereerde afbeelding. U kunt de afbeelding opslaan in JPG (JPEG) -formaat en PNG-formaat. Als u een afbeelding met de transparante achtergrond wilt maken, stelt u "Transparantie" in op "Transparant" en slaat u de afbeelding na de generatie op als PNG-indeling.

Nadat u de achtergrondafbeelding hebt gegenereerd, kunt u in de linkerzijbalk op 'Tekst toevoegen' klikken om tekst aan de afbeelding toe te voegen.